Eindelijk fijne studenten bijbaan Veldhoven gevonden!

Voor mijn studie ben ik verhuisd naar de omgeving van Veldhoven en om mijn studentenleven te bekostigen, ben ik op zoek gegaan naar een leuke studenten bijbaan Veldhoven. Uiteindelijk ben ik bij McDonald’s terechtgekomen en bleek dit een hele leuke match te zijn!

Flexibel, leuke collega’s en elke dag lekkere hamburgers!

Wat ik zo leuk vind aan mijn studenten bijbaan Veldhoven bij McDonald’s is dat de werktijden lekker flexibel zijn. Naast een drukke studie doe ik namelijk ook nog een commissie bij mijn studentenvereniging, dus iedere week ziet mijn agenda er weer anders uit. Gelukkig houdt mijn manager van de McDonald’s daar goed rekening mee en kan ik per week aangeven wanneer ik wel en niet kan werken. Verder heb ik ook de allerleukste collega’s die ik me maar kan wensen en is het altijd weer een gezellige boel als ik moet werken. Soms heb ik avonddienst en gaan we na het werk nog gezellig wat drinken met elkaar. Ook vind ik het natuurlijk heel erg tof dat ik lekkere hamburgers en frietjes sta te bakken, waar ik ook af en toe van mee kan snoepen. Het is kortom de leukste bijbaan die ik me maar kan wensen!