Een palletstelling die gebruikt is, even veilig als een nieuwe!

Als bedrijf heb je vaak opslagruimte te kort. Stellingen die perfect afgestemd zijn op je activiteiten, zijn een must. Oppervlakte kost geld en dan wil je je beschikbare ruimte ook zo goed mogelijk benutten. Een palletstelling is precies op maat van palletten gemaakt en daardoor krijg je maximale stapelruimte. Maar waarom zou je telkens weer nieuwe stellingen aankopen als je met een tweedehands palletstelling ook gered bent? Of een palletstelling gebruikt is of niet, doet niets aan de stevigheid en de veiligheid.

Elke gebruikte palletstelling wordt grondig gekeurd

Vooraleer een tweedehands palletstelling terug verkocht wordt, wordt deze eerst aan een grondige inspectie onderworpen. Waarvoor is de palletstelling gebruikt en hoe is de toestand? Dit wordt volledig gecontroleerd en kapotte onderdelen worden gewoon weggenomen en vervangen. Zo mag je er altijd zeker van zijn dat je palletstelling, ook al is ze niet meer nieuw, perfect zijn dienst doet net zoals een nieuwe stelling. De verkoper van gebruikte palletstellingen houdt zich aan de gangbare voorschriften voor veiligheid. Als uw magazijn gekeurd wordt door de veiligheidsdiensten van de overheid, kun je zeker zijn dat je zonder problemen je veiligheidscertificaat behaalt.

Richt je bedrijf in met tweedehands stellingen

Palletstellingen zijn één type van opslagmogelijkheden. Maar je kunt je gebruikte palletstellingen ook nog aan andere types van stellingen koppelen. Denk hierbij aan grootvakstellingen, bakkenstellingen of draagarmstellingen bijvoorbeeld. Hoe beter je het type van stellingen afstemt op wat jij precies nodig hebt, hoe meer je je bedrijfsruimte benut. Leegtes in een magazijn kosten geld. Daarom is het belangrijk om je atelier of opslagruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. De verkoper van gebruikte palletstellingen en andere stellingen helpt jou hier graag bij. Je zult zien dat je met je vooropgestelde budget veel meer kunt doen dan dat je had gedacht. Met gebruikte palletstellingen bespaar je geld zonder dat je er enige hinder van ondervindt. Een palletstelling die gebruikt is is even sterk en efficiënt als een nieuwe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *