Een Fred Perry Trui is Casual en Zakelijk

Als Engelsman moet je Fred Perry wel kennen, en dan bedoel ik niet alleen het merk maar ook de man achter het merk. Namelijk misschien wel Engeland zijn beste tennisser ooit “Fred Perry”. In de jaren 30 beleefde hij vele hoogtepunten. Hij was ook de eerste tennisser die alle grand slam titels op zijn naam schreef. Omdat hij zo populair was wouden veel bedrijven zijn naam gebruiken, zo is het merk Fred Perry geboren. Zo is er de Fred Perry trui, polo, schoen en nog veel meer. In dit artikel gaan wij wat dieper in op de truien van het Britse merk.

De Truien van Perry

Een Fred Perry trui is perfect te dragen tijdens vele gelegenheden, dit komt door de perfecte mix van casual en zakelijk. Ook het lauwerkrans logo straalt dit uit. Zo kun je de koltruien prima combineren met bijvoorbeeld een blazer en nette spijkerbroek, maar ook de gewone trui over een overhemd match met deze look. Je kunt de truien zonder twijfel dragen op school, kantoor of tijdens een avondje uit. Ze zitten fijn en zijn van goede kwaliteit, de meeste kleding van Fred Perry valt normaal en is dus regular fit, maar natuurlijk zitten er ook items tussen die slim fit zijn.

Populair Merk

Het merk wordt en werd gedragen door vele mensen, waaronder een aantal bekende mensen. Zoals Vinnie Jones, Paul Weller en de band Oasis. Ook werkt het merk samen met de Amy Winehouse foundation die zich inzet voor kwetsbare en achtergestelde jongeren. Vanaf 1952 tot heden is het merk nog steeds erg populair, en kom je het regelmatig tegen in het straatbeeld. Fred Perry levert iedere collectie weer prachtige kledingstukken die snel uitverkocht zijn. Neem zelf een kijkje in de collectie en kijk of er voor jou iets bij zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *