Een basis boekhouding opleiding doen

Wil je graag als boekhouder aan de slag voor een bedrijf of voor je eigen bedrijf? Om de basiskennis van boekhouden onder de knie te krijgen is de basis boekhouding opleiding van Fabius een hele goede optie. Je leert over financiële administratie, boekhoudtechnieken en hoe je op een succesvolle manier boekhoudt. De basis boekhouding opleiding duurt maar 10 lessen en hiermee heb je al een goede basis. Het is ook een perfecte opleiding op het vlak van duur en basiskennis om te doen als je al in de boekhouding werkt, maar even je kennis op wilt frissen.

De basis boekhouden opleiding is een goede opleiding om de basiskennis van boekhouden te leren en het staat ook mooi op je cv. Als je aan het solliciteren bent, zullen veel werkgevers het een pluspunt vinden. Daarnaast hebben veel bedrijven een boekhouder nodig en zullen er veel vacatures voor te vinden zijn. Als je je kennis wilt verbreden en graag door wilt leren, kun je de basisopleiding calculatie of opleiding voor praktijkdiploma boekhouden doen

Inhoud van de Basis Boekhouding opleiding

Tijdens de basis boekhouding opleiding leer je dus de basiskennis over boekhouden. Je leert onder andere over de volgende onderwerpen:

  • Berekeningen
  • Balansen
  • Vermogen
  • Inkoop en verkoop
  • Het dagboek boekhouden
  • Belasting
  • Administratie

Al deze dingen worden je geleerd in 10 lessen, elke les is drie uur lang. Hierna weet je alles over deze onderwerpen en kun je ze inzetten in de praktijk. Docenten met veel ervaring leren je handige kennis en vaardigheden die je veel kan inzetten in het werkveld. Hierna heb je een examen en als je die met een voldoende afsluit, krijg je je diploma. Dan ben je officieel een boekhouder en kan je aan de slag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *