De decoratie voor op jouw bruiloft

Denk jij dat je je bruiloft van A tot Z geregeld hebt? Vergeet dan niet de decoratie! De decoratie creëert namelijk de sfeer op jouw speciale dag, waardoor dit een absolute must is voor het feest. Om je daarom een beetje op weg te helpen hebben we een aantal tips voor je opgesomd voor de decoratie van jouw bruiloft. 

Trouwceremonie

De trouwceremonie is de eerste plek waar je komt op een bruiloft. De eerste soort decoratie van je feest is de auto waarmee jullie aankomen. Je kunt hiervoor naar een trouwauto verhuur als CCD Nederland, waarbij je voor een bepaalde periode mag rijden in die prachtige auto waar je altijd al in hebt willen zitten. Op de trouwceremonie zelf kun je een prachtig decor maken waarvoor jij en je partner het Ja-woord zeggen. Ook de stoelen waar de gasten op zitten kun je versieren. Maar vergeet ook zeker het pad naar de plek van het Ja-woord niet!

Het diner

Op het moment dat jullie een diner georganiseerd hebben, kunnen jullie deze zaal ook helemaal versieren. Je kunt bijvoorbeeld prachtige bloemstukken op de tafel leggen en tafellinnen naar keuze over de tafels leggen. Je kunt mooi servies neer leggen met de prachtigste versiersels. Een toevoeging voor als het diner later op de avond is zijn geurkaarsen. Hiermee creëer je ook een aangename geur. 

Het feest

Dan is natuurlijk het feest waar je de hele avond al naar uit kan kijken. Even de voetjes van de vloer en genieten van elkaar! Je kunt het podium in dezelfde stijl versieren als de rest van de dag. Denk bijvoorbeeld daarnaast aan helium ballonnen die aan het plafond zweven of pilaren met daaraan ballonnen en slingers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *