De kozijn op maat

Voor de nieuwe aanbouw aan mijn huis had ik een kozijn op maat nodig. Dat was ook de reden dat het wat lastig was om een bedrijf of firma te vinden die dit wilde realiseren. in de meeste gevallen gaat het allemaal om bepaalde standaard maten die geproduceerd worden. Een goede vriend van mij wist een heel goed en betrouwbaar adres voor mij.Hij liet mij de website www.kozijnmaatwerk.nl zien. Dat was precies wat ik zocht mooie in aluminium uitgevoerde kozijnen met isolatieglas. het was heel fijn dat je met de online rekenhulp kon zien wat het kozijn ongeveer ging kosten. Omdat ik echt maatwerk nodig had heb ik eerst nog maar even telefonisch contact gezocht.

Een mooie aanbouw met een prachtig uitzicht

Vanuit de nieuwe aanbouw kon ik lekker vrij in de polder kijken. Daarom wilde ik een kozijn op maat laten maken. Zodat ik optimaal kon gaan genieten van het prachtige uitzicht. Samen met de vriendelijke en behulpzame medewerkers heb ik een kozijn kunnen bestellen dat qua formaat helemaal naar wens was. Ook het monteren en de afwerking van het kozijn is naar alle tevredenheid verlopen. echt vakwerk. Een hele fijne ervaring ik beveel deze firma dan ook hele graag bij iedereen aan.